Over ons

Document Solutions Groep is als Dedicated Business partner van KYOCERA leverancier van producten en diensten op het gebied van documentmanagement. Naast de levering van multifunctionals en printers bieden wij innovatieve diensten op het gebied van documentbeheer. Deze diensten zijn gericht op het optimaliseren van documentstromen binnen uw organisatie.

Document Solutions Groep heeft alle kennis en ervaring om binnen organisaties toegevoegde waarde te creëren gericht op een optimale documentenstroom, onze oplossingsgerichte aanpak zal ook uw organisatie aanspreken!

Document Solutions Groep optimaliseert uw gehele documentomgeving in vijf flexibele en zorgvuldig ontworpen fasen. Ons proces begint met het identificeren van zwakke plekken in uw huidige infrastructuur. Vervolgens worden oplossingen geformuleerd die naadloos geïmplementeerd worden met als doel kostenbesparing en prestatieverbetering. Vanzelfsprekend wordt de grootte van uw bedrijf en specifieke vereisten meegewogen in het proces.

ASSESS

In deze fase wordt een gedetailleerd overzicht van uw huidige bedrijfssituatie gemaakt. U ontvangt een rapport met daarin adviezen voor workflowverbeteringen, het verminderen van afval en een verminderde milieu-impact.

ONTWERPEN

Er wordt een uitgebreide oplossing voor uw printomgeving ontworpen om te voldoen aan uw specifieke zakelijke behoeften.

IMPLEMENTEREN
Professioneel projectmanagement en hoog gekwalificeerde technici zorgen voor minimale verstoring – van installatie tot opleiding.

BEHEREN
Probleemloos onderhoud en ondersteuning. Inclusief automatische aanvulling van verbruiksartikelen.

OPTIMALISEREN
Continue verbetering van uw printomgeving – geoptimaliseerd door middel van permanente evaluatie, rapporten en overleg.