KYOCERA Document Solutions Nederland B.V.

 

bedrijfsprofiel_-cps-22972-image_cpsimage

Door de fusie van KYOCERA en Mita in 2000 zijn wij een jonge onderneming, die sinds 1991 actief is op de Nederlandse markt. Op 1 april 2012 is onze bedrijfsnaam veranderd in KYOCERA Document Solutions Nederland. Dit is in lijn met wat wij onze klanten bieden; hardware, software en diensten als een volledig geïntegreerd pakket. Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland. In onze uitgebreide portfolio zitten zwart-wit, kleurenprinters en multifunctionals. Daarnaast hechten wij veel waarde aan onze filosofie en de dedicated partners.

 

Filosofie

Onze filosofie is dat economie en ecologie hand in hand gaan. Wij maken ons dan ook sterk voor de bescherming van het milieu, gaan zuinig om met natuurlijke hulpbronnen. Daarnaast streven we ernaar een voorbeeldfunctie te vervullen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

 

Partners KYOCERA Document Solutions

Wij geloven in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de gebruikers van haar producten. Daarom worden de producten en diensten alleen via geautoriseerde dealers en resellers in heel Nederland verkocht.

Kyocera dedicated partners

 

KYOCERA Document Solutions Nederland is gevestigd in Schiphol-Rijk en heeft 80 werknemers. Het is een dochteronderneming van KYOCERA Document Solutions Inc., een divisie van KYOCERA Corporation.