DS-G Nieuws

Actueel nieuws over printers en solutions

Occasion Kyocera TASKalfa 356ci

Occasion Kyocera TASKalfa 356ci

Deze geweldige allrounder met ongeëvenaarde mogelijkheden hebben wij retour genomen na afloop van de leaseperiode van de eerste eigenaar. Deze printer is AVG proof en zo goed als nieuw. Reserveer direct, dan bespreken wij de details voor koop of lease.

Lees meer
Zorgen voor uw mentale gezondheid wanneer u thuiswerkt

Zorgen voor uw mentale gezondheid wanneer u thuiswerkt

Vóór de coronaviruspandemie veranderde de manier waarop we werkten al snel. Door de huidige situatie zijn veel bedrijven echter gedwongen om snel hun toevlucht te nemen tot plan B: werken op afstand. Het traditionele concept van vaste uren werken op een vaste werkplek is niet meer aan de orde. Een verandering van de ene op de andere dag brengt uitdagingen met zich mee en werken op afstand is niet anders.

Lees meer
Brother ontvangt Good Design Award 2020

Brother ontvangt Good Design Award 2020

Brother Industries, Ltd., een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van laser- en inkjetprinters en moederbedrijf van Brother Nederland, heeft de Japanse ‘Good Design Award 2020’ gewonnen voor drie van de nieuwste Brother producten.

Lees meer

Transformatie naar hybride werkplekken. Er is een nieuw tijdperk aangebroken. De manier waarop we werken is volledig veranderd.

Brother is producent van print-, scan- en labeloplossingen voor bedrijven en consumenten.

TA Triumph-Adler is er om u te helpen met alle belangrijke aspecten met betrekking tot documenten, informatie en IT-systemen.

Printers

Wij bieden een complete portfolio van betrouwbare printers, multifunctionals. De printers leveren prachtige (kleuren)afdrukken, foto’s in hoge resolutie, scherpe zwart-wit teksten of grafieken van iedere grootte.

Oplossingen

Scan documenten eenvoudig, snel en flexibel naar bedrijfsapplicaties. Onze scanoplossingen zijn eenvoudig te realiseren voor aanzienlijke besparingen in tijd en geld. De bedrijfsprocessen worden efficiënter.

Benodigdheden

Verbruiksartikelen en accessoires voor uw printer. Ontdek hoe het gebruik van originele toners en papier tot optimale afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid van de printer leveren. Alles moet werken op het moment van printen.

Bel mij terug

Aanmelden nieuwsbrief