Persoonlijk scannen met PinPoint Scan

De HyPAS™ applicatie voor sneller en efficiëntere persoonlijke scanprocessen. Onze HyPAS applicatie PinPoint Scan maakt scannen met de MFP eenvoudiger dan ooit. Zodra u zich heeft aangemeld bij de MFP, maakt deze connectie met uw PC en toont de scan bestemmingen die u zelf eerder heeft gedefinieerd. Een map, je e-mailadres of een applicatie die PDF-bestanden ondersteunt.

Ook kan rechtstreeks vanaf het bedieningspaneel van de MFP door de mappenstructuur op de pc worden gebladerd. De gescande gegevens worden door middel van SSL-encryptie beveiligd voordat ze naar de PC worden gestuurd. Waardoor document veiligheid tijdens het hele scanproces wordt gegarandeerd.

PinPoint Scan

Zakelijke vraagstukken

 • Het scannen naar e-mail is eenvoudig – maar hoe maak ik het scannen naar mappen en applicaties op mijn PC eenvoudiger?
 • Veel mensen vinden scannen vanaf de MFP lastig – is er een manier om dit proces intuïtiever te maken?
 • Ik scan regelmatig documenten die bewerkt moeten kunnen worden – is dit proces sneller en efficiënter te maken?

De voordelen met PinPoint Scan

 • Eenvoudig keuze: De persoonlijke bestemmingsfolders worden op de display van de MFP getoond zodra de gebruiker is ingelogd.
 • Intuïtieve Set-up en gebruik: PinPoint Scan beschikt over een intuïtieve menustructuur en is zeer eenvoudig in het gebruik.
 • Scan to application: Met PinPoint Scan kunnen documenten direct naar een applicatie worden gestuurd. Die het bewerken van PDF bestanden mogelijk maakt. Zodat er direct gestart kan worden.

Kenmerken en specificaties

Met PinPoint Scan kunt u uw eigen scan bestemmingen definiëren. Dit kunnen mappen op uw pc zijn, een e-mailadres of zelfs een toepassing die automatisch wordt geopend. PinPoint Scan is opmerkelijk eenvoudig in te configureren: Eerst wordt een kleine applicatie op de PC geïnstalleerd waarna de persoonlijke scan bestemmingen en gebruikerscode worden gedefinieerd. Op de MFP worden deze bestemmingen direct na het invoeren van de pincode getoond.

 • Scan to folder– Sla de gescande documenten op op het bureaublad of direct in de juiste folder op uw PC
 • Scan to email – Verstuur het gescande document naar uw e-mailadres
 • Scan to application– Verstuur de applicatie direct naar een applicatie voor het bewerken van PDF bestanden.
 • Veiligheid– Log in met een persoonlijke PIN code of met een ID kaart, Document veiligheid door beveiligde gegevens overdracht met SSL encryptie.
 • Persoonlijke set-up– Gebruikers kunnen zelf hun persoonlijke scan bestemmingen en instellingen definiëren en aanpassen in een gebruiksvriendelijke interface.
 • Snel en eenvoudig– De intuïtieve installatie, configuratie en interface garanderen gebruikersgemak zonder problemen en training.

Van scannen naar bedrijfsproces

Document Solutions Groep biedt een breed scala aan toepassingen om scannenprocessen voor iedere organisatie, groot of klein, te stroomlijnen Met PinPoint scan kunnen gebruikers eenvoudig en snel naar hun pc scannen. Andere applicaties bieden OCR, Barcodeherkenning en diverse geavanceerde scan functionaliteiten waarmee bedrijfs- en scanprocessen kunnen worden geoptimaliseerd.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij uw bedrijfsprocessen efficiënter kunnen maken terwijl u kosten bespaard

Andere Solutions

ScannerVision
Beveiligd Printen
Document Management Systeem (DMS)