Scan en herken met ScannerVision en PinPointScan

ScannerVision

Goede processen maken licht werk

Laten we eerlijk zijn, archiveren is niet een taak die de meeste mensen met plezier uitvoeren. Meestal wordt het uitgesteld of helemaal vermeden. Zeker als archiveren nog in papieren vorm gebeurt, blijft het beperkt tot het hoogst noodzakelijke. Ondanks dat informatie een van de meest kostbare bezittingen is voor een organisatie, gaat deze vaak verloren in ongewenste tijdrovende en foutgevoelige archiveringsprocessen. Dat kan anders met ScannerVision.

Geautomatiseerd documenten vastleggen

ScannerVision® is hét alternatief voor de traditionele manier van archiveren en scannen/digitaliseren. Met slechts enkele eenvoudige handelingen kan een medewerker alle documenten scannen, digitaliseren, bewerken, kenmerken, routeren en op de gewenste locatie in het juiste formaat opslaan.

Met ScannerVision werkt uw organisatie efficiënter, met minder fouten en zonder dat intensieve training nodig is. De visie is eenvoud traditionele documentprocesbeleid zijn vaak onnodig complex, foutgevoelig en niet te controleren. Dit kan worden vermeden door gebruik te maken van de laatste technologieën.

ScannerVision kan worden bediend vanaf het touchscreen van de KYOCERA HyPAS multifunctionals of vanaf de pc doormiddel van een desktop client.

Lees verder op de pagina ScannerVision

PinPoint Scan

Persoonlijk scannen met PinPoint Scan

De HyPAS™ applicatie voor sneller en efficiëntere persoonlijke scanprocessen. Onze HyPAS applicatie PinPoint Scan maakt scannen met de MFP eenvoudiger dan ooit. Zodra u zich heeft aangemeld bij de MFP, maakt deze connectie met uw PC en toont de scan bestemmingen die u zelf eerder heeft gedefinieerd. Een map, je e-mailadres of een applicatie die PDF-bestanden ondersteunt.

Ook kan rechtstreeks vanaf het bedieningspaneel van de MFP door de mappenstructuur op de pc worden gebladerd. De gescande gegevens worden door middel van SSL-encryptie beveiligd voordat ze naar de PC worden gestuurd. Waardoor document veiligheid tijdens het hele scanproces wordt gegarandeerd.

Zakelijke vraagstukken

  • Het scannen naar e-mail is eenvoudig – maar hoe maak ik het scannen naar mappen en applicaties op mijn PC eenvoudiger?
  • Veel mensen vinden scannen vanaf de MFP lastig – is er een manier om dit proces intuïtiever te maken?
  • Ik scan regelmatig documenten die bewerkt moeten kunnen worden – is dit proces sneller en efficiënter te maken?

De voordelen met PinPoint Scan

  • Eenvoudig keuze: De persoonlijke bestemmingsfolders worden op de display van de MFP getoond zodra de gebruiker is ingelogd.
  • Intuïtieve Set-up en gebruik: PinPoint Scan beschikt over een intuïtieve menustructuur en is zeer eenvoudig in het gebruik.
  • Scan to application: Met PinPoint Scan kunnen documenten direct naar een applicatie worden gestuurd. Die het bewerken van PDF bestanden mogelijk maakt. Zodat er direct gestart kan worden.

Lees verder op de pagina PinPoinScan