Document Solutions voor Dienstverlening

Documentoplossingen voor optimale dienstverlening

De sector zakelijke dienstverlening groeit al een aantal jaren op rij, waarbij de uitzendbranche de sterkste groei laat zien. Toch is het voor dienstverleners van essentieel belang dat men blijft innoveren. Door technologische ontwikkelingen, concurrentie en veranderingen in wet- en regelgeving is het noodzakelijk om flexibel te zijn en slim gebruik te maken van ICT.

Document Solutions Groep heeft oplossingen voor uw dagelijkse uitdagingen.

Met Document Solutions Groep scannen naar kan direct naar alle relevante bedrijfsapplicaties die gebruikt worden bij uw bedrijfsvoering gescand worden volgens een vooraf vastgelegd proces. De informatie is daarmee direct beschikbaar in het gewenste bedrijfsinformatiesysteem voor iedere geautoriseerde medewerker van uw organisatie.

Met deze scannen naar oplossing worden bedrijfsprocessen versneld, operationele kosten verlaagd en het risico op verloren of zoekgeraakte documenten sterk verminderd. Voor de uitzendbranche hebben we een standaard koppeling naar FlexServices backoffice. Werkt u met een andere applicatie, neem dan contact met ons op te kijken of we ook met uw bedrijfsapplicatie kunnen koppelen.

ScannerVision

Met slechts enkele eenvoudige handelingen kan een medewerker alle documenten scannen, digitaliseren, bewerken, kenmerken, routeren en op de gewenste locatie in het juiste formaat opslaan. Met ScannerVision werkt uw organisatie efficiĆ«nter, met minder fouten en zonder dat intensieve training nodig is. De visie is eenvoud.