Document Solutions Groep

“Heldere kijk op uw documentprocessen”

Document Solutions Groep staat sinds haar oprichting bekend als een betrouwbare partner en een dynamisch bedrijf waarbij persoonlijk contact, kwaliteit, flexibiliteit en service hoog in het vandaal staan.

Document Solutions Groep voorziet bedrijven, overheden en instellingen van Printers, Solutions en Multifunctionals.

Documentprocessen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het optimaliseren van documentprocessen. Tegenwoordig scannen veel organisaties hun papieren documenten. Het scannen van een document is eenvoudig te realiseren. Veel belangrijker is waar u het document opslaat en dat u het document direct weer kunt opvragen op het  moment dat u of uw medewerker het nodig heeft.

Wij bieden voor veel bedrijfsapplicaties standaardoplossingen die snel en eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd binnen uw bedrijfsproces en -omgeving. Hierdoor kunt u aanzienlijke besparingen realiseren in tijd en geld en uw bedrijfsprocessen vele malen efficiënter inrichten.

Hans Wubbolts

De drijvende kracht achter Document Solutions Groep is Hans Wubbolts, jarenlange ervaring in de printerbranche opgedaan bij landelijke partijen. “In 2015 heb ik besloten om voor mij zelf te beginnen in deze compententieve markt met als voornaamste redenen:

  • Uw organisatie helpen bij het optimaliseren van documentprocessen
  • Uw organisatie centraal stellen
  • Transparante en helder
  • Flexibel: betaal alleen wat je verbruikt

Naast de passie voor documentprocessen ligt een andere passie bij basketbal u vindt ons dan ook regelmatig bij Donar (Groningen) als sponsor en Martinisparks (Haren).”

Wij voelen ons betrokken bij onze woonomgeving en in die hoedanigheid zijn wij lid van Ondernemend Haren en Duurzaam Haren, zijn wij Mikkelfan en sponsoren wij de Ommelander Loopcircuit.

Daarnaast werken wij samen met een aantal samenwerkingspartners